Τρόποι αποστολών

Η εταιρία μας συνεργάζεται με δύο courier για τις αποστολές της.

Μπορείτε να παραλάβετε με ACS ή με ELTA courier. Στο τέλος της αγοράς σας βάζοντας τα στοιχεία αποστολής σας, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις δύο. Αποστολές δεμάτων γίνονται μόνο εντός Ελλάδας.

Τα έξοδα αποστολής καθώς και ο χρόνος παράδοσης, μπορεί να κυμαίνονται αναλόγως με τον Ταχυδρομικό σας κώδικα και το βάρος του δέματος.

Στα μεγάλα αστικά κέντρα, παραλαμβάνετε εντός 3 ως 5 εργάσιμων ημερών. Στις δυσπρόσιτες περιοχές οι ημέρες θα είναι περισσότερες και όποια καθυστέρηση υπόκεινται στην ευθύνη του τοπικού σας υποκαταστήματος του διανομέα που επιλέξατε.

Σε κάθε αποστολή θα λαμβάνετε τον κωδικό παρακολούθησης του δέματος σας, ως απάντηση στο email που δηλώσατε στην παραγγελία σας.

Στην περίπτωση αποστολής ογκώδη αντικειμένων είναι υποχρεωτική η εξόφληση της συνολικής αξίας της παραγγελίας σας, πριν την αποστολή της. Έπειτα αποστέλλεται με μεταφορική της επιλογής σας κατόπιν επικοινωνίας. Σε κάθε περίπτωση τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον παραλήπτη και πληρώνονται στον μεταφορέα κατά την παράδοση.

Παρακαλείστε να επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, στην περίπτωση που αδυνατείτε να παραλάβετε το δέμα σας, μέσω email στο sales@woodresin.gr αναφέροντας στο θέμα τον κωδικό voucher της courier ή τον κωδικό παραγγελίας σας.