Γενικά

Η πολιτική επιστροφών του ιστότοπου μας έχει ισχύ ως 14 ημέρες από την ημέρα παραλαβής. Μετά το πέρας των δεκατεσσάρων ημερών, είναι αδύνατη η πλήρη επιστροφή ή υπαναχώρηση. Αναλυτικότερα, διαβάστε τους όρους χρήσης εδώ woodresin.gr/terms-of-use Για να είναι έγκυρη οποιαδήποτε επιστροφή, το προϊόν που επιστρέφετε πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο, στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε, καθώς και στην αρχική του συσκευασία.

Επιστροφή αξίας προϊόντων, που υπόκεινται σε εκπτωτική πολιτική, θα πιστώνεται σε λογαριασμό του αγοραστή στην ίδια αξία προσφοράς, βάση απόδειξης αγοράς.

Υπάρχουν κατηγορίες προϊόντων που δεν επιδέχονται επιστροφή.

Μη επιστρέψιμα προϊόντα:

  • Δωροκάρτες
  • Χρησιμοποιημένα προϊόντα
  • Προϊόντα που λείπουν εξαρτήματα, αποτέλεσμα δική σας παρέμβασης
  • Οποιοδήποτε προϊόν που ξεπερνά τις 14 ημέρες από την παραλαβή του

Για να ολοκληρωθεί η επιστροφή, είναι απαραίτητη η απόδειξη αγοράς, επισυναπτόμενη μέσα στο δέμα, ή ως ηλεκτρονικό αντίγραφο μέσω email στο sales@woodresin.gr

Επιστροφές χρημάτων

Μόλις λάβουμε την επιστροφή σας ελέγχεται το προϊόν, και θα λάβετε ειδοποίηση μέσω email, με την εξέλιξη της διαδικασίας επιστροφής. Επίσης θα ενημερωθείτε για την έγκριση ή απόρριψη της επιστροφής χρημάτων.

Μόλις λάβετε την έγκριση, τότε αρχίζει η διαδικασία επιστροφής – πίστωσης του ανάλογου ποσού στον λογαριασμό σας, σε χρόνο που ορίζει η εκάστοτε τραπεζική πολιτική εντός 14 ημερών. Αναλόγως με το εκάστοτε τραπεζικό σύστημα οι μέρες μπορεί να διαφέρουν. Θα ακολουθήσει τηλεφωνική μας επικοινωνία στα στοιχεία που δηλώσατε κατά την αγορά σας, για την επιβεβαίωση της επιστροφής.

Καθυστερημένες ή ελλιπής επιστροφές

Αν δεν έχετε λάβει την επιστροφή των χρημάτων σας, παρακαλώ ελέγξτε τον λογαριασμό σας ξανά.

Μετά επικοινωνήστε με το τραπεζικό σας συνεργάτη, δύναται να χρειάζονται επιπλέον ημέρες πριν εμφανιστεί η πίστωση στον λογαριασμό σας.

Αν έχετε κάνει τα παραπάνω και μετά το πέρας των αντίστοιχων ημερών, και δεν έχετε λάβει την πίστωση, παρακαλώ επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στο email sales@woodresin.gr

Ανταλλαγές

Αντικατάσταση προϊόντων, γίνεται μόνο σε ελλαττωματικά προϊόντα. Αν θέλετε να αντικαταστήσετε ελλαττωματικό προϊόν που λάβατε, επικοινωνείστε μαζί μας στο email sales@woodresin.gr και ακολουθείστε τις οδηγίες επιστροφής προϊόντων. Σε αυτή την περίπτωση, τα έξοδα αποστολής προϊόντων προς αντικατάσταση επιβαρύνουν την εταιρία μας.

Θα σας δοθούν οδηγίες σχετικά μέσω email.

Επιστρέψιμα προϊόντα

Πριν επιστραφεί ένα προϊόν, πρέπει να στείλετε email στο sales@woodresin.gr

Η εταιρία επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής της επιστροφής. Τα αρχικά έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται και επιβαρύνουν τον πελάτη. Αν έχετε έγκριση πίστωσης της αγοράς σας στον λογαριασμό σας, τότε τα έξοδα αποστολής θα αφαιρεθούν από το ποσό της πίστωσης.

Αναλόγως με την διεύθυνση αποστολής, ο χρόνος παραλαβής του δέματος εξαρτάται από τις εκάστοτε μεταφορικές.

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο sales@woodresin.gr για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επιστροφές.