Στη WOODRESIN γιορτάζουμε εσένα!

Τα προϊόντα μας είναι σχεδιασμένα για να ταιριάξουν με τη μοναδικότητα του καθένα. Πιστεύουμε πως η ομορφιά της φύσης βρίσκεται μέσα μας, και δημιουργούμε με πάθος εντυπωσιακά χειροποίητα αντικείμενα αναμιγνύοντας ξύλο και ρητίνη.

Στην WOODRESIN θα βρεις κομμάτια προσωποποιημένα και μοναδικά, σαν εσένα!

~ Ναπολέων Λάμπρου & Μαρία Βυρόζη

Η Ιστορία μας

Η WOODRESIN γεννήθηκε από την αγάπη μας για το ξύλο…

Όλα ξεκίνησαν απο την πρώτη στιγμή που χαράκτηκε στον τόρνο ένα κομμάτι ξύλο. Οι μυρωδιές που αναβλήθηκαν από το ξύλο μας έκαναν να αγαπήσουμε το υλικό, που μας έφερνε πιο κοντά στη φύση.

Αμέσως αρχίσαμε να δημιουργούμε αντικείμενα, σε κάθε ευκαιρία.

 

Και δεν ήταν απλά ένα χόμπι… έγινε μανία

Ξεκίνησε ως χόμπι και πολύ γρήγορα εξελίχθηκε σε μανία. Περνούσαμε αμέτρητες ώρες στο εργαστήριο μας, κάνοντας έρευνα για τα ομορφότερα υλικά, ονειροβατώντας σε ιδέες και δημιουργίες που μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε.

 

Αλλά ήταν οι φίλοι και η οικογένειά μας, που έκαναν τα όνειρα μας αληθινά.

Η αγάπη μας για τη φύση μας έκανε να ξεκινήσουμε τα πρώτα αντικείμενα της WOODRESIN.

Ήταν η υποστήριξη και η ενθάρρυνση των φίλων και της οικογένειάς μας, που βοήθησαν να πάρουν τα όνειρά μας μορφή. Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξή τους, που μας έδωσε την ώθηση να αρχίσουμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Ξεκινώντας ταπεινά στην αρχή, εξελιχθήκαμε σε ένα δημιουργικό και δυναμικό δίδυμο, που μας αρέσει να σας κάνουμε να χαμογελάτε.

PhotoshootMaria

Δεν θα ήμασταν εδώ χωρίς εσάς, τους πολύτιμους πελάτες μας…

Η υποστήριξή σας είναι ανεκτίμητη, και δεν βρίσκουμε λόγια να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την βοήθειά σας να μεγαλώσει η ομάδα μας.

Δημιουργούμε με πάθος αντικείμενα που γιορτάζουν την μοναδικότητα του καθενός, και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε να σας εντυπωσιάζουμε και στο μέλλον.

 

 

 

~Ναπολέων, Μαρία~